Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ortalama 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz kıymetli iş ortaklarımızın güvenilir çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Bir vesair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, sene süresince can yitirilmesine niçin olan en oylumlu etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de orospu yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile güçlü strüktürda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları düzlükı bırakma eylemek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma ehil olan kapılar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış esenlanır.

Veriler kapıların belli derecelere derece dayanabildiğini gösterse de bunların topu manevra ortamında kaydedildiği bâtınin sadık hayatta aynı özetları vermeyebilir.

Safi olarak anlamanız muhtevain süfliya henüz önce uygulaması mimarilmış farklı yangın kapısı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek isterim.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı yürekin elverişli konumda evet.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem dumanın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından saye alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 aksiyonlevi[değişlemtir

Report this wiki page